Link je on van Dijk terug naar de homepage

LED4u - De webshop met verstand van LEDverlichting

Bent u op zoek naar LEDverlichting, dan bent u hier aan het juiste adres. LED4U heeft een uitgebreid assortiment zodat iedereen geholpen kan worden. Als iets nog niet helemaal duidelijk is helpen onze led-experts u graag verder. Hiervoor kunt u contact opnemen door middel van ons contactformulier. Uw vraag wordt dan beantwoord binnen een werkdag.

Voor elke fitting een geschikte lamp
Fittingen als E14, E27, G24, G53, GU4 / MR11, GU5.3 / MR16, GU10, R7S, T5 en T8 behoren tot ons uitgebreide assortiment. Behalve alle LEDlampen bied Led4U ook veel LED-armaturen aan. Dit zijn armaturen waar de LEDverlichting al in zit. Mocht u nou op zoek zijn naar LEDverlichting die niet op de site van LED4U staat, neem dan even contact op. Er wordt direct gekeken hoe wij u verder kunnen helpen.

Simpel en Veilig bestellen

Het is heel belangrijk voor LED4U om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om een bestelling te plaatsen in de webwinkel. Daarom kunt u op één pagina afrekenen en bestellen. Afrekenen kan veilig via Ideal, paypal, een bankoverschrijving of Mister Cash. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding.

    ALLES WAT U ALTIJD OVER LED VERLICHTING WILDEN WETEN VINDT HIER!

Led Verlichting
Wilt u stroomkosten gaan besparen door het aanschaffen van LED lampen dan bespaart u daar direct 25% op uw electrciteitskosten! Een LED lamp is namelijk extreem efficiënt en de zuinigste led-lampen gebruiken bijna 80 procent minder energie dan een gloeilamp met vergelijkbare lichtopbrengst.

Tips om uw huis energiezuinig te verlichten:
§  Maak optimaal gebruik van daglicht in uw huis en maak een lichtplan voor de woning of het bedrijf.
§  Doe altijd de lampen uit als u een ruimte verlaat, zelfs voor een half uurtje! Laat ook zuinige lampen niet onnodig aan staan.
§  Kies voor energiezuinige lampen, die geven tot 80% minder stroomverbruik en evenveel licht.
§  Vervang eerst de onzuinige lampen die het meest aan zijn en een hoog vermogen hebben (in watt). Dus pas de 80-20 regel toe.
§  Heeft u lampen in huis die u altijd dimt? Vervang deze dan door een LED lamp die minder licht geeft.
§  Gloeilampen zoeken we uit op het aantal watt, maar bij led-lampen zijn lumen praktischer.
§  Vergelijk bij aankoop LED-lampen goed; er bestaan nog steeds grote prijsverschillen, efficiëntie en in geschiktheid voor dimmers.
§  De kleur van licht dat uit een LED-lamp komt en de verspreiding van het licht zijn anders dan die van gloeilampen. Test een LED-lamp
    voor aanschaf dus even uit.
§  Wist u dat LED-lampen geschikt zijn als vervanging voor alle gloeilampen, halogeenlampen, tl-verlichting en bruikbaar in dimmers?
Werking van een LED lamp
Wat is LED nu precies en hoe werkt het? In een led-lamp zit een halfgeleider en die halfgeleider straalt licht uit als er elektriciteit doorheen gaat. LED is de Engelse afkorting die staat voor Light Emitting Diodes.
Energie besparen
Led is prima om te kiezen maar de stookkosten zijn een groter bedrag op de maandelijkse kosten. Er zijn verschillende manieren die je nog meer kunt toepassen in huis om te bezuinigen op de maandelijkse uitgaven. Het meeste bespaart dakisolatie als je dat nog niet hebt en daarna is spouwmuurisolatie een veel gekozen verbouwing. Maar er zijn nog veel meer duurzame verbouwingen zoals zonnepanelen, een zonneboiler en andere bouwdelen isoleren. 
LED-lamp en milieu
Het grootste aandeel van de milieubelasting van deze verlichting komt voort uit de elektriciteit die de lamp gebruikt. Dus niet in de produktie zoals je soms hoort. De elektriciteitscentrales verbranden fossiele brandstoffen en die zijn nu eenmaal niet oneindig beschikbaar. Doordat er veel CO2 bij vrijkomt draagt deze elektriciteitsproductie bij aan klimaatverandering. Daarnaast levert de productie ook schadelijke stoffen op, zoals zwaveldioxide en kwik.
LED-lampen, Watt en Lumen
Er bestaat echter grote variatie in LED-lampen: de minst efficiënte lamp van deze soort geeft minder dan tien lumen lichtopbrengst per watt, de zuinigste meer dan tachtig lumen. Ter vergelijk: een gloeilamp levert ongeveer tien lumen licht op per watt. Let daarom bij LED-lampen extra op de hoeveelheid lumen en het wattage. Beide staan meestal aangegeven op de verpakking.
LED en lumen
Door te kijken naar de lichtopbrengst kun je diverse lampen wel met elkaar vergelijken. Je kunt voor elke lamp bepalen hoeveel licht de lamp per seconden uitzendt, dat meten we in lumen.
Een LED-lamp heeft net als elke andere lamp natuurlijk een vermogen (in watt). Dat geeft aan hoeveel energie (in de vorm van elektriciteit) de lamp per seconde gebruikt. Aangezien zo’n lamp zijn elektriciteit meestal erg efficiënt omzet in licht, heeft die per seconde veel minder energie nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te maken. Daarom is het aantal watt van een lamp niet handig om verschillende soorten lampen mee te vergelijken.